top of page

Nunta in aer liber (I)


In ultimii ani, nuntile (mai ales) se indreapta tot mai mult spre modelul international (in special american) de nunta boema, extravaganta, iesita din comun si organizata undeva departe de nebunia si agitatia orasului. Ma refer, binenteles, la visul multor mirese: nunta in aer liber!

Vorbim astazi despre locatii, deoarece sunt sigura ca multi dintre voi ar vrea sa stie unde se pot organiza nunti in aer liber in Timisoara si imprejurimi. Desi lista de jos e mai lunga daca o iei din alte parti, acestea sunt sugestiile si recomandarile noastre, din punct de vedere al locatiei, bugetului si mai ales al profesionalismului.


In Timisoara si imediata apropiere sunt cateva locatiile unde poti organiza un eveniment in aer liber. Printre acestea se numara:

  • Complex Flonta – complexul se afla pe malul unui lac si este locatia perfecta pentru a organiza evenimente mari (300+ persoane), elegante, rafinate atat in aer liber, precum si indoor, dar si cununii civile si religioase in aer liber, direct pe malul lacului

  • Restaurant Aqua Ballroom – situat pe Lugojului (spre aeroportul Traian Vuia), restaurantul are o capacitate de 300+ invitati, iar proprietatea este bordata de o parte a Padurii Verzi, creand o oaza verde in jurul restaurantului, unde se pot organiza evenimente in aer liber; tot aici poate avea loc si cununia civila si religioasa

  • Restaurant pensiune Donna Ana – situat in Girocului, gradina restaurantului are o capacitate de pana la 250 de persoane, iar Ana Events va pune la dispozitie toate "sculele" de care aveti nevoie pentru organizarea unui eveniment in aer liber: corturi, podele, mese, scaune, etc

  • La Capite – desi din cate am auzit, La capite nu prea se organizeaza evenimente, sunt convinsa ca se pot face si exceptii, daca va place aceasta locatie. Avantajul este ca aveti un open bar foarte fain, locuri acoperite, o scena cu o sonorizare foarte buna, ce mai, un spatiu rustic in adevaratul sens al cuvantului. Numai sa nu aruncati tigarile aprise pe jos :D

  • Valery 1 – in curte se pot organiza evenimente mici si intime de maxim 50 de persoane, de la zile de nastere pana la cununii, botezuri si nunti intime, spatiul fiind bine organizat si foarte dragut.

Daca bugetul va perminte, va recomand sa va orientati pentru o locatie din afaraTimisorii. Eu as zice ca puteti organiza un eveniment in orice codru vi se nazare, insa ca sa nu ziceti ca am venit cu tema nefacuta, va recomand:

  • Conacul Hodoni - una din locatiile mele preferate! Conacul se afla in localitatea Hodoni, la 35km de Timisoara (aveti grija sa mergeti prin Sanandrei incolo si nu prin Dudesti...just trust me on this), si se intinde pe o proprietate de 10hectare (!). Are parc dendrologic, iaz, livada, si o poienita minunata in fata conacului unde se pot organiza oricand evenimente boeme in mijlocul naturii. Si ca sa nu cumva sa va prinda ploaia, in curtea pavata exista spatiu pentru instalarea unui cort de dimensiuni normale, sau nunta se poate muta in interiorul conacului ce are o arhitectura minunata. Recomand cu caldura aceasta locatie, fiind ideala pentru un eveniment de 100-120 de persoane!

  • Domeniul Lupas – situat in judetul Arad, la 75km de Timisoara, este o locatie divina, poate una din cele mai frumoase din tara, care nu doar ca ofera spatiu suficient pentru a organiza un eveniment foarte foarte mare, dar are si o bisericuta draguta intr-o poiana in apropierea Castelului. Pe domeniul Lupas se gaseste un mansion cum numai in filme mai vezi, un castel in adevaratul sens al cuvantului, unde domneste regalitatea si eleganta, si cu o curte imensa in care se pot lejer amplasa instalatii pentru realizarea unui eveniment in aer liber! In acelasi timp, Domeniul Lupas iti pune la dispozitie trei sali de nunta, cu capacitati de la 100 la 700(!) de persoane.

  • Restaurant Dov –la doar 15km de Timisoara, pensiunea-restaurant este situata intr-o bucla ce o formeaza Bega la Bucovat, si poate fi un loc perfect pentru un eveniment de pana in 250 de persoane, atat in interior, cat si in aer liber.


Acestea sunt alegerile mele, in care cred, si pe care vi le recomand si voua cu mare drag si cu incredere. Cu siguranta facand un search pe Google puteti gasi si altele, iar unele dintre ele nu vi le-as recomanda deloc (dar vorbim noi in privat despre asta), insa totul depinde de voi, de ce va doriti si de ce buget dispuneti. Si ca veni vorba de buget, promit sa revin cu un articol data viitoare in care sa va insir lucrurile la care trebuie sa va ganditi cand va hotarati sa organizati un eveniment in aer liber :) Pana atunci, va invit sa rasfoiti internetul si sa va lasati inspirati!

Iti recomandam
Postari recente
Arhiva
Cauta in blog
No tags yet.
Urmareste-ne
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page