top of page

Evenimente cu personalitate

Coquette Designs realizeaza designul floral si decorul pentru orice eveniment, fie el nunta, botez, simpozion, etc. Pentru a asigura coerenta intregului eveniment, lucram impreuna cu oameni talentati si la fel de pasionati ca si noi. De asemenea tot noi va realizam invitatiile, meniurile, numerele de masa, personalizate pe tematica evenimentului vostru. Si ca sa fie petrecerea petrecere, va oferim si servicii profesioniste de bartending,pentru cocktail bar!

Design floral
Nunti, botezuri & Co.

Designul floral este specialitatea noastra. Ne place designul realizat cu gust si ne inspira clientii nostri. Suntem atenti la nevoile voastre si incercam sa va facem simtita personalitatea in intreg decorul. Spuneti-ne fara teama care va sunt preferintele in materie de culori, de flori, aratati-ne exemple, iar noi va vom coordona spre variante care sa fie nu doar pe placul vostru, ci sa se si incadreze in bugetul pe care il aveti. Totul incepe cu o discutie ca intre prieteni la o cafea, pentru a ne cunoaste si pentru a va afla preferintele, pasiunile, etc.

Design grafic
Alte servicii
Invitatii, meniuri & Co. 

Totul incepe din momentul in care invitatiile au fost trimise, insa cum le alegem? In ziua de azi sunt atat de multe variante; trebuie totusi sa ne limitam la una singura care, nu doar sa placa tuturor, ci si sa exprime tematica evenimentului si sa aibe personalitate. Si atunci, de ce sa nu le personalizam? Cautam sa realizam cele mai creative invitatii de nunta, coordonate perfect cu evenimentul vostru. Stilul nostru este simplu si elegant, si suntem flexibili la ideile voastre. Tot noi va realizam, in acelasi pachet meniuri, carduri de masa, etc.

Servicii complete de la A la Z

Avem in echipa un barman extrem de priceput pentru cocktail bar (cu experienta de peste 5 ani in mixologie) care va poate pune de asemenea la dispozitie o echipa de chelneri, la nevoie. Impreuna cu colaboratorii nostri, va oferim servicii complete pentru evenimentul mult visat: huse, fete de masa, ajutor in alegerea locatiei pentru eveniment, servicii foto-video, sugestii pentru cofetarii, lumini, Dj, etc. Pe scurt daca aveti nevoie de mai mult decat flori, suntem mai mult decat bucurosi sa va ajutam asa incat totul sa iasa perfect!

bottom of page