top of page

Coquette Desings

Povestea

Coquette Designs trebuia sa se nasca in urma cu mult timp, insa ma bucur ca nu s-a intamplat atunci, deoarece in tot acest timp am avut timp sa crestem, sa invatam si sa ne extindem viziunea. Dupa multa vreme de gandit, planuit si pus idei cap la cap, Coquette Designs a inceput sa prinda contur. Numele l-am ales in mod spontan, cand una din miresele si prietenele mele venea la intalnirea pentru discutia despre flori impreuna cu viitorul ei sot, ambii pe bicicleta. "Ah ce cuplu cochet sunteti!" a fost prima mea reactie. Ea avea o bicicleta girly cu cosulet in fata pe care instant mi l-am imaginat plin de flori!

​

De pe o zi pe alta, cu mult curaj si avand sustinerea pretioasa a celor care au crezut in mine, am lansat pagina de Facebook. Apoi odata cu primele evenimente am realizat ca proaspata infiintata Coquette Designs e menita sa devina afacere de familie.

 

Coquette Designs e specializata in design floral (buchete, lumanari, aranjamente diverse, etc.), dar se ocupa si de wedding planning. Te ajutam sa planuiesti totul pana la cele mai minutioase detalii. Colaboram cu artisti si profesionisti din diverse domenii pentru a ne asigura ca evenimentul tau iese exact cum l-ai visat, sau chiar mai bine!

 

Nu ne crezi? Urmareste-ne blogul. Vom fi sinceri cu tine, promitem!
Sau si mai bine: hai sa ne intalnim la o cafea! :)

bottom of page