top of page

FAQ

 

Deoarece deseori ni se pun cam aceleasi intrebari, am zis sa fim cu un pas inainte si sa va oferim deja raspunsurile. Evident, orice intrebare care nu este pe aceasta lista isi va gasi raspunsul in urma unui scurt telefon sau e-mail la coquettedesigns@yahoo.com.

01

Ce servicii oferiti?

 

Desi suntem o echipa relativ mica, paleta noastra de servicii este destul de diversa. Personal ne ocupa de wedding planning complet (de la gasirea locatiei, pana la invitatii si stabilirea tuturor detaliilor), coordonare eveniment (daca doriti ca toate elementele evenimentului sa se coordoneze armonios, dar nu aveti timpul fizic necesar sa va ocupati si de acest aspect), ne specializam pe design floral si servicii profesioniste de bartending. Pe de alta parte, avem o agenda stufoasa cu colaboratori la fel de tineri, talentati si energici ca si noi, cu ajutorul carora avem convingerea ca vom realiza un eveniment memorabil!

02

Puteti sa ne faceti o oferta pentru o nunta?

 

Sigur, oricand, cu placere :) Insa inainte de toate, avem nevoie de: numele vostru (eh, ne place noua sa cunoastem omul cu care vorbim), data evenimentului (ca poate suntem fully booked) si locatia lui (ca poate e prea departe). Apoi, daca toate astea pusca, mai avem nevoie sa stim ce va trebuie: buchet, lumanari, prezidiu, etc. O oferta completa cu serviciile noastre vine pe mail in format PDF, insa aceasta contine preturile minime. O oferta personalizata este una concretizata pe nevoile voastre, pe preferinte in materie de flori, culori, se face in functie de sezon si de buget, si o punem cap la cap, in principiu la o intalnire face-to-face :)

03

Faceti si decor de sala?

 

Raspunsul este da, facem, impreuna cu colaboratorii nostri. In cazul in care aveti nevoie de huse, servete, funde, perdele, suporti pentru flori pe care i-ati vazut undeva anume sau alte elemente de decor, noi ne ocupam sa luam legatura cu diversi colaboratori care ofera servicii de calitate, la preturi corespunzatoare bugetului vostru.

04

Cat costa un "pachet" de flori pentru nunta?

 

Florile nu se calculeaza la "pachet" sau cu pret per persoana cum se calculeaza decorul de sala, candy bar-ul sau mancarea. Pretul la flori se calculeaza pe fiecare element in parte: buchet de mireasa, cocarde, aranjament de masa x nr de aranjamente, prezidiu, lumanari x nr de lumanari, etc. Pretul total este o suma a tuturor acestor elemente.

05

Daca aducem noi suportii/vasele pentru aranjamentele florale, vor fi mai ieftine?

 

Din pacate, nu. Pentru ca la noi nu se plateste chirie pe suporti, ci pe aranjament in sine. Odata ce va facem aranjamentele florale, daca va place varietatea de suporti/vase pe care o avem, acestia sunt gratuiti. Daca vedeti undeva un anume suport pe care nu il avem, s-ar putea sa trebuiasca sa il inchiriem/cumparam/facem, ceea ce implica niste costuri in plus pentru voi.

06

Ne place de voi! Ce facem de acum inainte?
 

Daca v-am placut, nu ramane decat sa batem palma si sa stam la povesti despre cum va imaginati ca va fi evenimentul vostru :) Se achita un avans de minim 20% din intregul buget pentru flori la semnarea contractului, iar restul se achita dupa eveniment, in maxim 3 zile. Inainte de eveniment cu 3-4 saptamani ne mai intalnim la o cafea ca sa stabilim ultimele detalii si sa ne puneti la curent cu eventualele schimbari, sa ne comunicati numarul final de persoane, orarul vostru din ziua respectiva, etc. Consulatiile sunt gratuite pe perioada organizarii intregului eveniment.

 

Pentru bartending se achita suma integral la finalul evenimentului (dimineata, la strangere sau a doua zi)

 

Colaboratorii vor fi platiti fiecare dupa preferinte, dar in principiu, dupa eveniment, prin intermediul nostru, sau de voi personal.

bottom of page