top of page

Nico & Silviu: rafinament vs. distractie pe cinste

In data de 5 iulie 2014, am avut onoarea nu doar sa ajutam la organizare, dar si sa participam la ceea ce va ramane pentru toti invitatii una dintre cele mai frumoase nunti ever.


Cu Nico si Silviu suntem prieteni de ani buni -pe ea o stiu din generala si am facut ani multi si grei de facultate impreuna- deci nu au avut nici o problema sa se lase pe mana noastra cu decorul floral pentru cea mai frumoasa zi din viata lor. A fost o colaborare exceptionala (la mai multe!) la care am muncit cu foarte mare drag, zi si noapte. Literally. Tematica s-a vrut vintage, insa a devenit vintage-elegant&fun, dupa personalitatea mirilor. Ea e foarte finuta, draguta si zambeste tot timpul, el e extrem de comic si de plin de viata (pentru varsta lui - glumeeesc!), iar aceste caracteristici s-au simtit in permanenta de-a lungul serii.


Machiaj, coafura si rochie


Mireasa mea draga si-a dorit o rochie simpla pentru ca cele impopotonate nu sunt deloc pe gustul si stilul ei. De altfel, ea este o fata foarte naturala, tot timpul vesela si zambitoare. Ea este "fericita" si "optimista" grupului nostru :) Rochia si-a achizitionat-o de pe okazii. ro si a facut modificari minore la ea pentru a-i veni ca o manusa. Insa ce a schimbat-o pe Nico a mea cea naturala complet au fost machiajul si coafura. Machiajul de exceptie, realizat de talentata make-up artist, Anca Georgescu, a scos in evidenta frumusetea naturala a miresei noastre, asa incat toti am ramas complet speechless vazand-o. Coafura a fost realizata de Eliza Pavel de la Backstage Studio si a intregit lookul natural si fara cusur al frumoasei mirese.

pregatiri_ea_resize.jpg

Nici Silviu nu s-a lasat mai prejos. Si-a lacuit pantofii, si-a inchis butonii, dar nu inainte de a merge la barbierit si dichisit la un barber shop de lux din oras. Papionul i l-a legat viitorul lui cumnat, Sergiu (care ulterior va deveni si el unul din mirii nostri), cu ajutorul unui filmulet de pe youtube :)

pregatiri_el_resize.jpg

Locatie


Cununia religioasa a avut loc la Biserca Ortodoxa din Piata Sinaia, care a conferit un ambient rafinat si impunator; sedinta foto s-a desfarsurat la Palatul Baroc din Timisoara evocand o atmosfera baroca, de timp trecut, captata perfect in fotografii; mai apoi peretii de caramida si stalpii impunatori ai Catedralei Mitropolitane au conferit un background perfect! Aceasta a fost prima data cand l-am cunoscut pe talentatul fotograf Marian Dobrean, care ne-a impresionat de la bun inceput prin profesionalism, simpatie si, nu in ultimul rand, capacitatea sa de a transpune in fotografiile sale emotia, fericirea, romantismul si personalitatea frumosilor miri.

"Masa si dansul" au avut loc la Valery 3, din Mosnita, o sala caracterizata de eleganta si rafinament, nu foarte mare (ei au avut 130 persoane), insa foarte frumoasa, cu fete de mese din brocard (incluse in pretul meniului), scaune frumoase de inspiratie antica, bar, terasa cu cateva masute si un pian, si cateva camere extrem de frumoase si de elegante la etaj. Meniul a continut aperitiv, supa, sarmale, friptura si bautura all you can drink.

locatie_1_resize.jpg
locatie_2_resize.jpg
locatie_3_resize.jpg
locatie_4_resize.jpg

Flori


Prietena mea, adica mireasa, si-a dorit flori albe. Singurele conditii au fost: sa nu fie prea mare, sa fie alb, si sa contina musai cale albe. Asadar, buchetul a continut: cale albe, trandafiri ivory, ornitogalum, gypsophila si la baza, phitosporum, si a fost inchis cu banda de satin dedublata, crem si bej, prinsa in ace cu margea. Aranjamentele din sala au fost bogate in flori, dar pentru ca sala era deja toata alba, am dat putin contrast prin verdeta folosita. Pentru aranjamente am folosit: crini albi, trandafiri ivory, crizanteme albe, gypsophila (floarea miresei/baby's breath), iar ca verdeata am folosit iedera si pitosporum. Aranjamentele au fost realizate pe suport inalt metalic auriu, realizat de mesterul nostru personal. Printre aranjamentele salii s-au numarat: prezidiul alcatuit din trei parti si o colivie, 12 aranjamente pentru mese, o colivie pe masa de sampanie, decorul floral pentru masa de dulciuri si patru aranjamente in niste cutii de cookies realizate de mireasa insasi, care au stat pe mesele de pe terasa. Lumanarile au iesit in evidenta prin simplitatea lor: aranjamente in burete, doar din crizanteme, una decorata cu un papion negru si cealalta cu siraguri de margele albe. Cocarda mirelui a fost realizata dintr-o mini cala, cea a nasului dintr-un mic trandafir, iar fratele si tatii au primit si ei mici cocarde din crizanteme albe.

buchet_1_resize.jpg
buchet_2_resize.jpg
buchet_3_resize.jpg
flori_1_resize.jpg
flori_2_resize.jpg
flori_3_resize.jpg

Extras


Pe langa decorul floral, ne-am ocupat si de decorarea candy bar-ului, unde prajiturile de la Timeea au fost asezate pe suportii nostri custom made. Meniurile si numerele au sezut mandre cate doua-trei pe fiecare masa; le-am facut si pe ele in concordanta cu tema si mai ales cu dorintele mirilor.

extras_resize.jpg


Atmosfera


Deoarece suntem prieteni si am fost si invitati la aceasta nunta, am putut sa observam toate detaliile (aproape) de la A la Z. Desi nu am participat la cununia religioasa, impresia tuturor celor care au fost prezenti a fost ca acesti doi oameni sunt meniti sa fie impreuna si asta s-a simtit pe parcursul intregii celebrari. Dansul mirilor a inceput pe coverurile celor dela Trupa FM; au ales Eric Clapton Wonderful tonight pentru dansul mirilor si Alicia Keys If I ain't got you pentru dansul nasilor. Un detaliu foarte dragut a fost masina de facut baloane de sapun si extrem de putin fum, care oricum l-a facut pe mirele nostru sa planga (hei, il usturau doar ochii!).

MD2_5322_resize.jpg
MD2_5351_resize.jpg

Muzica

Atmosfera a fost intretinuta de Trupa FM, iar cand trupa s-a odihnit a preluat Bogdan, unul din talentatii DJ de la VSG - Vest Sound Group. Trupa a fost geniala! Au facut o atmosfera exceptionala, dar meritul trebuie sa le revina mirilor care au reusit sa mobilizeze lumea sa danseze cu ei toata noaptea. Au cantat de la clasicele I will survive, la Blured lines, am facut si un standing ovation, si, la final, am ramas toti cu "he-he-hey!" in minte :) DJ-ul nu s-a lasat mai prejos si ne-a antrenat pe toti cu muzica buna, moderna, si de club, si populara. Cert e ca la nunta asta nu s-a stat jos!


Food & drinks


Mancarea de la Valery 3 a fost exceptionala si, desi foarte multa, nu ne-am putut abtine sa nu gustam macar putin din toate preparatele. Servirea a fost impecabila, chelnerii fiind in permanenta prezenti, mancarea era pusa in farfurie doar cand te asezai. Au avut open bar, iar cocktail-urile au fost foarte bune, satisfacand si cele mai exigente dorinte (Manhattan, anyone?). Candy & fruit bar-ul a avut succes (mai mult candy decat fruit), insa singurul minus a fost faptul ca Timeea ne-a livrat prajiturile pe jumatate topite, lucru de care mi-am jurat ca voi avea mare mare grija data viitoare cand voi lucra cu orice cofetarie. Tortul insa a fost intr-un mare fel! Decorat exact cum si-au dorit, iar gustul mmm...sa zicem doar ca a meritat banii!

tort_resize.jpg

La jumatatea nuntii mirii nostri au aparut cu alte incaltari: ea in tenesi rosii, el in tenesi verzi, si abia atunci s-a incins petrecerea! Toti invitatii au dansat literalmente pana a iesit soarele. In final chiar si cei care sperau sa ajunga la ora 2 acasa ca nu mai puteau de oboseala, au ajuns sa se propteasca in usa si sa refuze sa plece.

MD1_1188_resize.jpg
MD1_1258_resize.jpg
MD1_1411_resize.jpg
MD1_1140_resize.jpg

Per total, parerea tuturor a fost ca aceasta a fost poate cea mai tare nunta la care au participat vreodata!


Concluzia: Asteptam cu nerabdare urmatorul/urmatoarele lor evenimente!! These people know how to throw a party!


MD1_1587_resize.jpg
MD1_1296_resize.jpg

Iti recomandam
Postari recente
Arhiva
Cauta in blog
No tags yet.
Urmareste-ne
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page